Gegarandeerd een match

Voor bedrijven

Altijd up-to-date personeel nodig?

Bij GradeMatch hebben we onze eigen IT Academy, met meer dan 30 jaar aan pure ICT-wijsheid. Onze FastTracks, Bootcamps en Studies zijn gemaakt om jouw team praktijkgericht bij en om te scholen in alles wat ze nodig hebben. Geen gedoe, gewoon actuele skills. Durf te investeren in groei!

Our Cutting-Edge IT Academy

Naast onze uitgebreide ervaring in de IT-sector biedt GradeMatch een breed scala aan opleidingsmogelijkheden via onze IT Academy. Of het nu gaat om het bijscholen van specifieke vaardigheden, het behalen van certificeringen of het volgen van intensieve bootcamps, wij hebben het allemaal. Onze opleidingstrajecten zijn flexibel, praktijkgericht en ontworpen om jouw team te voorzien van de meest actuele kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in de snel evoluerende wereld van IT. Bovendien worden onze opleidingen verzorgd door ervaren professionals uit het vakgebied, wat garant staat voor kwaliteit en relevantie. Investeer vandaag nog in de toekomst van jouw team met GradeMatch.

GradeMatch IT recruiters

Wij begrijpen jouw vraag naar ICT'ers die volledig uitgerust zijn voor de toekomst, met de juiste skills en kennis voor jouw vacatures. Met onze expertise, persoonlijke aanpak en uitgebreid netwerk vinden wij altijd dé perfecte match voor jou. En ontbreken er specifieke skills? Geen probleem. Wij bieden bijscholing en opleidingen via onze IT Academy. Talent Gegarandeerd.

ONS DOEL

Direct inzetbare
ICT-professionals.

ONS TEAM

Jarenlange ervaring in
ICT-werving en selectie.

ONZE KRACHT

Een zeer sterke
voorportaal functie.

"Nooit meer kiezen uit 12 verschillende
sollicitanten. 1 is genoeg."

Peter Schijven

People Manager

Peter Schijven

People Manager

Gegarandeerd

Met een glimlach ontzorgen wij bedrijven door maatwerk resources te leveren. Van gemotiveerde professionals die naadloos in jouw bedrijf passen tot het risicovrij plaatsen met optie tot vaste aanstelling. We vormen kandidaten tot gespecialiseerde ICT-experts met de juiste skills, van snelle trainingen tot complete studies.

  • Jarenlange ervaring in ICT-werving en selectie
  • ICT-detachering (detavast) voor bedrijven
  • Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar
  • Eigen IT Academy
  • IT-recruiters met praktijkervaring
  • Sollicitatieproces binnen twee weken afgerond
  • Goede begeleiding van kandidaten en bedrijven
  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Sterke voorportaalfunctie
  • Beter 1 perfecte match dan 10 middelmatige

Opdrachtgevers