GradeMatch

Ontstaan door ervaringen uit de praktijkGradeMatch; voor direct inzetbaar IT-talent

GradeMatch is ontstaan door ervaringen uit de praktijk. Het bedrijfsleven schreeuwt om software developers, maar kan geen geschikte kandidaten vinden. Aan de andere kant zijn er veel werkenden en werkzoekenden die zich graag willen omscholen tot IT’er, maar die opzien tegen de opleidingskosten. Een intensieve hbo-opleiding op maat, gecombineerd met vooral veel praktijkervaring en uitzicht op een vaste aanstelling, is hierop onze oplossing. Wij brengen bedrijven die moeite hebben met het invullen van IT-vacatures in contact met gedreven en gemotiveerde IT-talenten.

In samenwerking met NOVI de Hogeschool voor ICT heeft GradeMatch een unieke hbo-opleiding software development opgezet die nauw aansluit op de praktijk en waarbij studenten van alle niveaus kunnen instromen. Onze IT-opleiding software development is hiermee interessant voor zowel starters, als herintreders en mensen die zich willen laten omscholen. Zij krijgen een opleiding die helemaal is afgestemd op de werkplek. Zo leiden wij IT-ers op die direct inzetbaar zijn bij bedrijven en helpen wij studenten aan een betaalde baan zonder studieschuld.

vraag nu onze
infogids aan

Wat kunnen wij jou bieden?

Wil je software development leren door er veel mee te werken in de praktijk? Dan is onze hbo-opleiding echt iets voor jou. Hier ga je niet alleen studeren, maar ook direct werken bij toffe bedrijven. Na drie jaar heb je een erkend hbo-diploma, internationale certificeringen, plus relevante werkervaring. Wie doet jou dat na? Bovendien betaal je geen studiekosten, en krijg je wél salaris. Je kunt starten met je studie in Maastricht. Zo maken wij om- en/of bijscholing heel aantrekkelijk.

Kennis maken