GradeMatch

Ontstaan door ervaringen uit de praktijkGradeMatch; voor direct inzetbaar ICT-talent

GradeMatch is ontstaan door ervaringen uit de praktijk. Het bedrijfsleven schreeuwt om software developers en cloud engineers, maar kan geen geschikte kandidaten vinden. Aan de andere kant zijn er veel werkenden en werkzoekenden die zich graag willen omscholen tot ICT’er, maar die opzien tegen de opleidingskosten. Een intensieve HBO-opleiding op maat, gecombineerd met vooral veel praktijkervaring en uitzicht op een vaste aanstelling, is hierop onze oplossing. Wij brengen bedrijven die moeite hebben met het invullen van ICT-vacatures in contact met gedreven en gemotiveerde ICT-talenten.

In samenwerking met NOVI de Hogeschool voor ICT heeft GradeMatch de unieke HBO-opleidingen software development en cloud engineering opgezet die nauw aansluit op de praktijk en waarbij studenten van alle niveaus kunnen instromen. Onze ICT-opleidingen software developmenten en cloud engineering zijn hiermee interessant voor zowel starters, als herintreders en mensen die zich willen laten omscholen. Zij krijgen een opleiding die helemaal is afgestemd op de werkplek. Zo leiden wij ICT-ers op die direct inzetbaar zijn bij bedrijven en helpen wij studenten aan een betaalde baan zonder studieschuld.

vraag nu onze
infogids aan

Wat kunnen wij jou bieden?

Wil je software development of cloud engineering leren door er veel mee te werken in de praktijk? Dan zijn onze HBO-opleidingen echt iets voor jou. Hier ga je niet alleen studeren, maar ook direct werken bij toffe bedrijven. Na drie jaar heb je een erkend HBO-diploma, internationale certificeringen, plus relevante werkervaring. Wie doet jou dat na? Bovendien betaal je geen studiekosten, en krijg je wél salaris. Je kunt starten met je studie in Maastricht. Zo maken wij om- en/of bijscholing heel aantrekkelijk.

Kennis maken