Bootcamp

Webdeveloper

Code-kunstenaar die digitale dromen tot leven brengt.

Webdeveloper

Een front-end developer of webdeveloper is de poortwachter van de digitale wereld. Ze bepalen wie op welke manier gebruik kan maken van digitale informatie en diensten. Een webdeveloper ontwikkelt interactieve systemen met behulp van HTML en CSS en voegt met Javascript o.a. animaties toe. Een meer gevorderde developer kan ook overweg met Javascript frameworks zoals React, Angular of Vue.

Startdata

De start van de Bootcamp Webdeveloper is flexibel en kan op elk gewenst moment beginnen. Dit geldt ook voor al onze andere Studies en Bootcamps.

De Webdeveloper Bootcamp is ook beschikbaar voor kleine groepen en kan op locatie worden georganiseerd.

Instapniveau

Wat ga je leren?

Certificaten

Dit ga je leren.

Je begint de Bootcamp met een theoretisch stuk: Foundation. Deze leerlijn bestaat uit de onderdelen Basis Informatietechnologie en Levenscyclus Informatietechnologie en wordt afgesloten met twee tentamens. Je maakt kennis met de basis van Informatietechnologie (IT), wat zal bijdragen aan een solide basis voor je verdere studie en een functie in de ICT-branche door een kennisondergrond te bieden die betrekking heeft op de volledige breedte van het beroepenveld. In deze leerlijn ga je aan de slag met de opbouw van informatiesystemen en IT-infrastructuur. Het gaat hierbij om kennis en inzicht in een beperkte reeks van basistheorieën, principes en concepten.

Bij front-end programmeren richten we ons op de voorkant van webdevelopment: de interface waar de gebruiker mee interacteert. En vergis je niet: front-end beperkt zich niet tot het stijlen van webpagina’s, maar je kunt er zowel webapplicaties als mobiele applicaties mee bouwen. Je gaat in deze leerlijn webpagina’s ontwerpen waarbij de gebruiker centraal staat. Je leert, met behulp van de heuristieken van Jakob Nielsen, een logische interface uit te denken en daar een prototype van te maken met Figma. Door de kennis die je opdoet op het gebied van HTML en CSS leer je om een visueel design om te zetten naar een prachtige webpagina. Daarna ga je aan de slag met JavaScript. Je leert, met behulp van AJAX, te communiceren met externe databronnen en deze met behulp van Pug te verwerken op de pagina. Na het volgen van deze leerlijn kan jij als web developer met kennis van HTML, CSS en JavaScript een op maat geleverde webpagina maken.

Wat kun je na deze Bootcamp?

Een webdeveloper bepaalt wie op welke manier gebruik kan maken van digitale informatie en diensten. Een webdeveloper ontwikkelt interactieve systemen met behulp van HTML en CSS en voegt met Javascript o.a. animaties toe. Een meer gevorderde developer kan ook overweg met Javascript frameworks zoals React, Angular of Vue.

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag. 

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Tijdens de Bootcamp werk je in leer- en projectteams samen met medestudenten aan projecten. De opleiding gaat uit van fysiek onderwijs èn online onderwijs. We zijn in staat hiertussen flexibel te schakelen tot zelfs volledig online onderwijs. Zowel leren, projectwerk als toetsing zijn volledig onderbouwd en online uitvoerbaar.     Je werkt in een inspirerende leeromgeving aan echte projecten en doet dit in samenwerking met bedrijven. Zo krijg je instructies, neem je deel aan workshops en bouw je de kennis op die je nodig hebt. Er is in de opleiding veel aandacht voor je ontwikkeling onder begeleiding van een studiecoach.

Voor mensen die geen baan hebben geldt, dat de Bootcamp een doorlooptijd heeft van 6 maanden. De eerste twee maanden van de Bootcamp ga je fulltime studeren en zit je dus 5 dagen per week in de collegebanken. In maand drie van de Bootcamp ga je 3 dagen per week werken op een leerplek en 2 dagen per week terug in de collegebanken. In maand vier van de Bootcamp is dat 4 dagen per week werken en 1 dag per week in de schoolbanken. In de maanden 5 en 6 van de Bootcamp is er per maand 1 terugkomdag en alle overige werkdagen ben je actief op de leerplek. Zo ben je na 6 maanden bootcampen, loopbaanbestendig. Onze Bootcamp voor werkenden biedt jou de mogelijkheid om binnen 6 maanden een stap vooruit te zetten. Profiteer van deze kans om jezelf te versterken en je te onderscheiden in jouw vakgebied, zonder concessies te doen aan je huidige baan. Hierbij is de sleutel dat jouw huidige werkplek fungeert als een waardevolle leeromgeving. De doorlooptijd is zorgvuldig gepland om naadloos aan te sluiten op jouw drukke schema.

Deelnemen aan onze Bootcamps zorgt ervoor dat je, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, voor een aantal vakken examens hebt afgelegd. Vaak zijn dit examens die recht geven op een internationale certificering zodra het examen met succes wordt afgelegd. Afhankelijk van het niveau van de Bootcamp ontvang je ook, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, een functiecertificaat dat jou recht geeft op vrijstelling van bepaalde vakken zodra je gaat studeren aan een mbo- en/of hbo-opleiding.

Wil je graag een opleiding of training volgen? Omdat je beter wilt worden in wat je nu doet of omdat je wilt doorgroeien naar een hogere functie? Of misschien wil je je wel laten omscholen? Met het STAP-budget kun je elk jaar tot € 1.000,- aan subsidie ontvangen. Bij een succesvolle afronding van je opleiding of training hoef je het budget niet terug te betalen. Zo wordt een opleiding of training volgen voor jou een stuk voordeliger en is de mogelijkheid om je (om) te scholen een stuk dichterbij.

In principe kan iedereen deelnemen aan een Bootcamp. Of het nu gaat om het bij- of omscholen van iemand. Dat maakt niet uit. Echter, het instapniveau kan wel per Bootcamp verschillen. In de beschrijving van onze Bootcamps kun je het instapniveau per Bootcamp terugvinden. Mocht je twijfelen omtrent je geschiktheid van deelname aan een Bootcamp, neem dan gerust contact met ons op.

Direct aanmelden voor deze Bootcamp