Onze oplossing voor uw vraag

HBO-opleidingen en trainingen in de praktijkGradeMatch maakt headhunting overbodig

Stop met kostbare headhunting naar ICT-talenten. De zoektocht naar geschikte kandidaten voor uw ICT-afdeling is niet meer nodig. Met onze producten GradeMatch @ Work en GradeMatch Bootcamp, bieden we opleidingen en direct mensen voor uw werkvloer. Bij GradeMatch bootcamp doen studenten in 4 maanden tijd praktijkervaring in uw bedrijf op. Bij GradeMatch @ Work worden zij in 2 tot 3 jaar tijd volwaardige werknemers. Tijdens deze intensieve opleiding en training on the job stomen wij hbo’ers klaar voor een loopbaan in de ICT bij uw organisatie. Dat begint bijvoorbeeld met een Bootcamp software development die GradeMatch in samenwerking met NOVI Hogeschool heeft samengesteld. In 12 weken tijd leren wij onze studenten alles wat ze moeten weten over programma’s als Python, JavaScript, TypeScript, HTML, CSS, Java, C# en React. Ook zorgen we dat ze beschikken over de juiste internationale certificaten. De kneepjes van het vak leren ze daarna bij u op de werkvloer..

Tijdens het opleidingstraject - dat maximaal drie jaar duurt - zorgen wij voor een uitgebreide persoonlijke coaching van de student. Zijn of haar opleiding wordt afgestemd op de behoefte van uw organisatie en is dankzij subsidieregelingen voor de student veelal gratis. Omdat de junior developer - tegen een vergoeding - direct voor u softwarecodes ontwikkelt, bespaart u op kosten en kunt u ingewerkt talent aan u binden. Is de match goed dan kunt u hem of haar na de opleiding in dienst nemen. Wilt u weten of een nieuwe ICT-medewerker aantrekken via GradeMatch interessant is voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor GradeMatch?

GradeMatch biedt meerdere oplossingen: Verkorte Bootcamps en 2 tot 3 jarige opleidingstrajecten bij u op de werkvloer.
Direct een oplossing voor uw tekort aan deskundige en gemotiveerde ICT’ers. Een eind aan sollicitatieprocedures zonder resultaat.
GradeMatch zorgt voor een volwaardige developer met een opleiding die helemaal is afgestemd op uw bedrijf.
U krijgt een gemotiveerde ICT’er die projectmatig werkt met professionele tooling ( Atlassian Suite) en die van aanpakken weet.
En hij beschikt over de internationale certificaten als Agile/Scrum en Prince2. Dat scheelt u tijd en geld.
Voor ons is het vanzelfsprekend, maar uw ICT’er krijgt uitgebreide coaching, niet alleen tijdens de opleiding, ook op de werkvloer.
U kan hem of haar zelf inwerken en als de match goed is na de opleiding kosteloos in dienst nemen.
Kortom; GradeMatch zorgt voor de juiste match en biedt u interessante financiële en praktische voordelen.
" What's your address.....
127.0.0.1

haha no man, your physical address....
00:25:b5:AA:01:1F

Forget it....
;)"

Kies voor een
kandidaat
van GradeMatch

Gradematch

 

Op zoek naar een match!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met u op.


    Kennis maken