GradeMatch beeldmerk

Study

Opleidingen door GradeMatch.

Een volledige hbo-studie binnen drie jaar met baangarantie. Door de combinatie van leren en werken, pas je kennis direct toe in de praktijk en bouw je relevante werkervaring op. Superfijn voor jou, maar ook voor je nieuwe werkgever. Na jouw afstuderen, ken je het bedrijf door en door en is inwerken niet meer nodig. En het allermooiste, je ontvangt een vergoeding tijdens je studie. Geen studieschuld voor jou dus.

Cloud
Engineering

Innovatie hoog in de lucht: Cloud engineering verandert de horizon van mogelijkheden.

Software Development

Vorm de toekomst met code: Software Development creëert digitale oplossingen voor de toekomst.

Waarom een Study bij GradeMatch?

  • Hbo-opleiding binnen 3 jaar
  • Europees geaccrediteerde Bachelor
  • Leerwerktraject met baangarantie!
  • Inclusief coaching en begeleiding
  • Naadloze aansluiting op het bedrijfsleven
  • Geen studieschuld

FAQ

U heeft nog vragen?
Wij beantwoorden ze graag.

Meer informatie of kennis maken kan uiteraard ook.
Bel of mail ons, en we staan je graag te woord.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Tijdens de opleiding werk je in leer- en projectteams samen met medestudenten aan projecten. De opleiding gaat uit van fysiek onderwijs èn online onderwijs. We zijn in staat hiertussen flexibel te schakelen tot zelfs volledig online onderwijs. Zowel leren, projectwerk als toetsing zijn volledig onderbouwd en online uitvoerbaar. Je werkt in een inspirerende leeromgeving aan echte projecten en doet dit in samenwerking met bedrijven. Zo krijg je instructies, neem je deel aan workshops en bouw je kennis op die je nodig hebt. Er is in de opleiding veel aandacht voor je ontwikkeling onder begeleiding van een studiecoach.

De hbo-opleiding wordt volledig betaald door de opdrachtgevers van GradeMatch. Immers, studeren vanuit ons hbo-programma impliceert enerzijds dat je gaat studeren met een baangarantie vanuit onze opdrachtgever en anderzijds dat je bij het succesvol afronden van je hbo-opleiding geen studieschuld hebt richting onze opdrachtgever.

Om te studeren aan een hogeschool dient men in principe minimaal over een vooropleiding havo, vwo of mbo niveau 4 te beschikken. In sommige gevallen gelden er aanvullende eisen. Gelet op het feit dat onze hbo-opleidingen tevens een baangarantie opleveren, impliceert dat wij verder kijken dan alleen de vooropleiding(en). Zo krijg je een gesprek met een talentcoach alsmede een jobcoach. Zij bepalen samen of jij naast de juiste vooropleiding ook beschikt over de juiste mindset. Immers, studeren bij GradeMatch is niet niks. Het vraagt veel discipline, veel studietijd en vooral veel doorzettingsvermogen. En tenslotte maken diverse testen ook onderdeel uit van de selectieprocedure. Zodra alle signalen vanuit GradeMatch op groen staan en jij bent er klaar voor, ben je toegelaten tot onze hbo-opleiding.

Hbo-opleidingen voor het bachelor-getuigschrift duren meestal 4 jaar van ieder 60 ECTS-studiepunten. Daarvan omvat de voorbereidende fase 1 jaar en de hoofdfase 3 jaar. De hbo-opleidingen van GradeMatch bedragen gemiddeld 3,5 jaar, waarvan een half jaar voor fase 1 ( lees propedeuse ) en 3 jaar voor de hoofdfase. Tijdens de hoofdfase wordt studie met werk gecombineerd op basis van 4 dagen werken en 1 dag in de collegebanken.

Zodra jij de hbo-studie volledig en met succes hebt afgerond, ontvang jij het Bachelor-getuigschrift. Het succesvol afronden van een hbo-studie impliceert, net als in het reguliere hbo-onderwijs, dat jij gedurende je studieperiode 240 ECTS-studiepunten hebt behaald. In het eerste jaar moet je de volle 60 ECTS-studiepunten scoren om uiteindelijk een getuigschrift te ontvangen van je propedeuse. Daarna mag je verder gaan met de hoofdfase.

Onze talenten aan het woord