HET

Sollicitatie
proces

Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie nemen we contact met je op. In een kort telefoongesprek kun je ons iets meer vertellen over je motivatie en ambities. En natuurlijk vertellen we je ook graag meer over ons en de volgende stappen van het sollicitatieproces.

Was stap 1# een succes? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen we graag te weten komen wie jij bent, wat jouw skills zijn, wat jouw werkervaring is en vooral wat jouw ambities zijn. Ook vertellen we je meer over GradeMatch, onze klanten en vacatures.

Is er nog steeds een Match? Dan volgt er meestal een inhoudelijk interview met één van onze ervaren collega’s, die specialist is in jouw vakgebied.

Het doel van dit gesprek is niet alleen om jouw potentieel te beoordelen, maar ook om te ontdekken hoe we jouw sterke punten verder kunnen ontwikkelen en eventuele vaardigheden kunnen bijscholen als er geen volledige Match is. Maar het is natuurlijk geen eenrichtingsverkeer. Ook jij krijgt de kans om van alles aan ons te vragen.

Nu is het tijd om je toekomstige werkgever goed te leren kennen. Je krijgt de kans om meer te ontdekken over het team, de bedrijfscultuur en uiteraard de inhoud van de baan. Tegelijkertijd kunnen de toekomstige werkgevers jou beter leren kennen en bepalen of er een Match is.

Wij begeleiden dit traject intensief om ervoor te zorgen dat beide partijen een helder beeld hebben van wat ze kunnen verwachten. We stimuleren open en eerlijke communicatie, zodat jij de juiste beslissing kunt nemen voor jouw carrièrepad.

Als alle voorgaande stappen positief verlopen zijn en er een sterke wederzijdse interesse is, gaan we over tot de volgende fase: het doen van een maatwerk aanbod dat aansluit bij jouw ambities en verwachtingen. Dit aanbod wordt zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met factoren zoals je ervaring, vaardigheden en de rol zelf. We streven ernaar om je een aanbod te doen dat niet alleen voldoet aan je professionele doelen, maar ook aan je persoonlijke waarden en behoeften.

Bijzonder aan dit aanbod is dat het een volwaardig opleidingsplan kan bevatten, om jou te ondersteunen in je professionele groei en ontwikkeling. Dit toont onze inzet om niet alleen jouw huidige vaardigheden te waarderen, maar ook om te investeren in je toekomst. Jouw succes is ons succes en we werken samen om ervoor te zorgen dat dit aanbod een belangrijke mijlpaal wordt op jouw carrièrepad.

We ronden het gehele sollicitatie traject binnen twee weken af. Ons doel is om transparant en efficiënt te zijn gedurende het hele proces. We begrijpen dat tijd een waardevolle bron is en we willen zowel jou als onze klant niet onnodig ophouden. Gedurende deze 2 weken hebben we intensief contact met elkaar.

Vacatures

Gegarendeerd

Data Engineering

Word jij enthousiast van het ontwerpen van gegevensinfrastructuren en het ontrafelen van complexe gegevenspuzzels?

Lees meer

Development

Van strakke frontend-interfaces tot complexe backend-systemen, bij GradeMatch werk je met cutting-edge technologieën.

Lees meer

Digital Workspace

Je handen kriebelen als je weet tools zoals Microsoft 365 te implementeren en te optimaliseren om samenwerking, communicatie en productiviteit te bevorderen.

Lees meer

Infrastructure

Of je nu een infra-netwerkgoeroe, een systeemintegratie-expert of een gebruikersondersteuningskampioen bent, bij ons kun je jouw talenten ten volle benutten.

Lees meer

Security

Jij bent expert in het beveiligen van IT-infrastructuur, data, documenten en systemen tegen bedreigingen en ongeautoriseerde toegang.

Lees meer

Methodieken

Met methodieken zoals Business Analysis kunnen we samen de behoeften van stakeholders begrijpen en oplossingen definiëren die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Lees meer

Vacature Alert

Staat jouw functie er niet bij? Schrijf je dan in voor onze vacature alert. Handig, want je wilt niets missen natuurlijk.