Een opleiding die voor je werkt

HBO opleiding en trainingen in de praktijk


Hoe wij jou klaarstomen voor de arbeidsmarkt

Met een hbo-opleiding gecombineerd met training op de werkvloer zorgen wij dat jij klaar bent voor een loopbaan in de ICT. Omdat je de studie begint met een intensieve bootcamp, kun jij direct worden ingezet als ICT’er.

Onze opleidingen sluiten aan op de arbeidsmarkt. Na de bootcamp beschik jij over de basiskennis van software development. Je krijgt lesstof aangeboden op jouw niveau. Het maakt dus niet uit of jij een havo-, vwo-, hbo- of wo-diploma hebt.

Daarnaast zorgen we dat jij bent uitgerust om te beginnen bij het bedrijf waar jij het vak pas echt gaat leren. Dus jouw vakkenpakket stemmen we ook af op de wensen van de werkgever bij wie jij praktijkervaring gaat opdoen.

 

Opleiding


1

Software Development

In deze 3-jarige hbo-opleiding doe je brede kennis en praktijkervaring op als vaktechnisch georiënteerde ICT’er. En dat niet alleen. Daarnaast spijkeren we je ook bij op het gebied van management en beleid. Je wordt opgeleid tot een deskundige ICT’er die kan optreden als een volwaardig gesprekspartner in het bedrijfsleven.2

Cloud Engineer

De cloud, iedereen heeft het erover en iedereen gebruikt het. Maar wat is het nu eigenlijk? Hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden en risico's? Tijdens onze opleiding Cloud Engineering maken wij jou vertrouwd met alle relevante technisch inhoudelijke en procesmatige aspecten van de cloud.Ik wil graag een opleiding!

Laat ons weten wie je bent en stuur je cv mee. We nemen snel contact met je op.


    Kennis maken