GradeMatch @ Work

De ICT-opleiding mét baangarantie


Wil jij werk en studie slim combineren?

In Gradematch @ Work zit onze trots. Het combineert studie en werk, waardoor je tegelijkertijd theoretische kennis op doet, terwijl je jouw nieuwe collega's beter leert kennen. Je ontvangt een vergoeding vanaf het eerste moment dat de studie begint. En, als afgestudeerde heb je baangarantie en geen studieschuld. Voor jou fijn, maar ook voor jouw nieuwe werkgever. Zodra je bent afgestudeerd, ken je het bedrijf door en door en hoef je niet te worden ingewerkt.

Wat kun je verwachten?

✓ HBO-opleiding binnen 3 jaar
✓ HBO-opleiding volwaardig en geaccrediteerd
✓ Werk en leren gecombineerd
✓ Inclusief salaris
✓ Mét baangarantie
✓ Inclusief eigen talentenmanager en werkcoach
✓ En: zonder studieschuld

 

GradeMatch @ Work opleiding:


1

Software development

Onze opleiding software development sluit perfect aan op de arbeidsmarkt. Je start met een korte Bootcamp waarin jij je basiskennis van software development opdoet. Je krijgt lesstof aangeboden op jouw niveau. Het maakt dus niet uit of jij een havo-, vwo-, hbo- of wo-diploma hebt. Het grootste deel van jouw opleiding combineer je studie met werk. We stomen je klaar om goed uitgerust te beginnen bij het bedrijf waar jij het vak pas echt gaat leren. Je vakkenpakket stemmen we ook af op de wensen van de werkgever bij wie jij praktijkervaring gaat opdoen.


2

Cloud Engineering

De cloud, iedereen heeft het erover en iedereen gebruikt het. Maar wat is het nu eigenlijk? Hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden en risico's? Tijdens onze opleiding cloud engineering maken wij jou vertrouwd met alle relevante technisch inhoudelijke en procesmatige aspecten van de cloud. Voor de theorie heb je toegang tot een digitale leeromgeving waar je al het lesmateriaal vindt. Door de praktijkgerichte aanpak kun je dit direct toepassen bij een bedrijf, misschien wel jouw toekomstige werkgever.


Ik wil graag een opleiding!

Laat ons weten wie je bent en stuur je cv mee. We nemen snel contact met je op.


    Kennis maken