Fasttrack

Microsoft Azure Fundamentals

Duik in Azure en de Cloud met de praktijkgerichte AZ-900 training van Microsoft.

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

De AZ-900 FastTrack is een inleidende cursus van Microsoft die praktijkgericht de basisprincipes van Azure en Cloud computing behandelt. Het omvat Cloud concepten, kernservices van Azure, beveiliging en prijsmodellen. De training biedt een overzicht en bereidt deelnemers voor op het AZ-900 examen, wat leidt tot de Microsoft Certified: Azure Fundamentals-certificering.

Voorkennis

Voor de AZ-900 FastTrack van Microsoft is geen specifieke voorkennis vereist. Deze FastTrack is bedoeld als een inleidende cursus en is geschikt voor beginners zonder ervaring in Cloud computing of Azure.

De FastTrack is ontworpen om toegankelijk te zijn voor verschillende doelgroepen, waaronder niet-technische professionals, ICT-professionals die nieuw zijn in de Cloud, besluitvormers die betrokken zijn bij Cloud strategieën en ontwikkelaars die Azure willen leren kennen.

Hoewel geen specifieke voorkennis vereist is, kan het hebben van een basisbegrip van ICT-concepten en -terminologie nuttig zijn. Een algemeen begrip van computers, netwerken en software kan helpen om de inhoud beter te begrijpen, maar het is geen vereiste.

Startdata

Investering

Informatie

(*) Prijzen incl. catering, lesmateriaal en excl. B.T.W.

Als de genoemde startdata niet werken, laat het ons weten. We regelen het. Incompany-opties zijn ook mogelijk.

Dit ga je leren.

Inleiding tot Cloud computing en uitleg over de voordelen en kenmerken van Cloud services. Dit omvat ook een overzicht van de verschillende Cloud modellen (public, private en hybrid Cloud) en de verschillende servicecategorieën (IaaS, PaaS en SaaS).

Overzicht van de belangrijkste services die Azure biedt, zoals virtuele machines, opslag, netwerken, databases, kunstmatige intelligentie, en meer. De training legt uit hoe deze services worden gebruikt en hoe ze kunnen bijdragen aan het bouwen van oplossingen in de Cloud.

Inzicht in de beveiligingsmaatregelen die Azure biedt, evenals de nalevings- en privacyaspecten. De training behandelt hoe Azure de gegevens van klanten beschermt en voldoet aan verschillende regelgevingen.

Overzicht van de verschillende Azure-abonnementen, prijsmodellen en ondersteuningsopties. De training legt uit hoe facturering werkt en hoe klanten ondersteuning kunnen krijgen bij het gebruik van Azure-services.

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Bij FastTracks bieden we verschillende lesvormen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Voor open inschrijvingen verzorgen we fysieke lessen in groepsverband op onze locatie in Geleen. Daarnaast blijf je als deelnemer verbonden via Teams voor nazorg en ondersteuning. Voor bedrijven en organisaties bieden we maatwerkoplossingen, waarbij we de lesvormen aanpassen aan hun specifieke wensen. Dit kan variëren van trainingen op locatie bij de opdrachtgever tot hybride of volledig digitale sessies, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is om een flexibele en persoonlijke leerervaring te bieden, zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven.

Een FastTrack duurt doorgaans tussen de 1 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke type FastTrack dat je kiest.

Voor een FastTrack gelden in principe geen specifieke toelatingseisen; iedereen kan deelnemen. Het vereiste voorkennisniveau kan echter variëren per FastTrack. In de beschrijvingen van onze FastTracks kun je het instapniveau voor elke training vinden.

Een FastTrack is bedoeld voor ICT-personeel en voor mensen die in de toekomst in de ICT willen gaan werken.

Het volgen van een FastTrack kan je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Het behalen van een certificaat fungeert als een officiële erkenning van je prestaties en bekwaamheid na het succesvol afronden van de training. Hiermee kun je jouw verworven kennis en vaardigheden ook aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers aantonen. Het certificeringstraject is optioneel, maar kan dienen als een kers op de taart voor jouw FastTrack-ervaring.

Direct aanmelden voor deze FastTrack