Fasttrack

Microsoft 365 Fundamentals

De essentiële basis voor productieve prestaties.

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Deze FastTrack biedt een introductie tot Microsoft 365, een geïntegreerd Cloud platform met productiviteitsapps, intelligente Cloud services en beveiligingsfuncties. Je krijgt inzicht in Cloud services, SaaS, Microsoft 365-cloudservices en verschillende aspecten zoals productiviteit, samenwerking, communicatie, beveiliging, compliance, privacy, vertrouwen, abonnementen, licenties, facturering en ondersteuning.

Voorkennis

Deze FastTrack is bedoeld voor kandidaten die basisvaardigheden willen tonen in het werken met Cloud-gebaseerde oplossingen voor productiviteit en samenwerking met Microsoft 365. Ze kunnen al bekend zijn met Cloud-gebaseerde oplossingen of nieuw zijn met Microsoft 365. Vereiste achtergrond: algemene kennis van netwerken, computing en Cloud concepten.

Startdata

Investering

Informatie

(*) Prijzen incl. catering, lesmateriaal en excl. B.T.W.

Als de genoemde startdata niet werken, laat het ons weten. We regelen het. Incompany-opties zijn ook mogelijk.

Dit ga je leren.

Ontdek de productiviteits- en teamworkoplossingen van Microsoft 365, die mensen helpen productiever te zijn met The World’s Productivity Cloud. 

Ontdek de oplossingen voor bedrijfsbeheer in Microsoft 365, die organisaties helpen productiever te zijn met The World’s Productivity Cloud.

Ontdek Microsoft 365-licenties, service en ondersteuningsopties. 

Ontdek de Microsoft 365-oplossingen voor beveiliging en compliance, die ondernemingen helpen hun bedrijf te beveiligen en te voldoen aan wettelijke vereisten. 

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Bij FastTracks bieden we verschillende lesvormen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Voor open inschrijvingen verzorgen we fysieke lessen in groepsverband op onze locatie in Geleen. Daarnaast blijf je als deelnemer verbonden via Teams voor nazorg en ondersteuning. Voor bedrijven en organisaties bieden we maatwerkoplossingen, waarbij we de lesvormen aanpassen aan hun specifieke wensen. Dit kan variëren van trainingen op locatie bij de opdrachtgever tot hybride of volledig digitale sessies, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is om een flexibele en persoonlijke leerervaring te bieden, zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven.

Een FastTrack duurt doorgaans tussen de 1 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke type FastTrack dat je kiest.

Voor een FastTrack gelden in principe geen specifieke toelatingseisen; iedereen kan deelnemen. Het vereiste voorkennisniveau kan echter variëren per FastTrack. In de beschrijvingen van onze FastTracks kun je het instapniveau voor elke training vinden.

Een FastTrack is bedoeld voor ICT-personeel en voor mensen die in de toekomst in de ICT willen gaan werken.

Het volgen van een FastTrack kan je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Het behalen van een certificaat fungeert als een officiële erkenning van je prestaties en bekwaamheid na het succesvol afronden van de training. Hiermee kun je jouw verworven kennis en vaardigheden ook aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers aantonen. Het certificeringstraject is optioneel, maar kan dienen als een kers op de taart voor jouw FastTrack-ervaring.

Direct aanmelden voor deze FastTrack