Fasttrack

ITIL V4 Foundation

Leid jouw IT-revolutie naar grootsheid: ITIL V4 Foundation, de springplank naar geoptimaliseerde IT-service.

ITIL V4 Foundation

De ITIL V4 Foundation Training biedt een diepgaand referentiekader voor beheerprocessen binnen ICT-organisaties. Het is gebaseerd op best practices om efficiënt en waardevol te zijn voor klanten en partners. Door de implementatie van ITIL 4 ontstaat een georganiseerde structuur met heldere verantwoordelijkheden en consistente procesbeschrijvingen. Het kernbegrip is het servicewaardesysteem, dat alle aspecten omvat om waarde toe te voegen aan klanten en partners. ITIL 4 is bijzonder relevant voor organisaties die digitale transformatie willen realiseren of hun diensten willen verbeteren.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist voor de ITIL V4 training. Enige basiskennis van IT-servicemanagementconcepten en ervaring in een IT-gerelateerde omgeving kunnen echter gunstig zijn voor een beter begrip en een vlottere leerervaring tijdens de training. De training is echter zo ontworpen dat zowel beginners als deelnemers zonder voorkennis kunnen deelnemen.

Startdata

Investering

Informatie

(*) Prijzen incl. catering, lesmateriaal en excl. B.T.W.

Als de genoemde startdata niet werken, laat het ons weten. We regelen het. Incompany-opties zijn ook mogelijk.

Dit ga je leren.

  • De kernbegrippen en principes van ITIL 4.
  • Belangrijkste onderdelen van het ITIL 4-servicewaardesysteem.
  • Toepassing van ITIL 4 om waarde te leveren aan klanten en belanghebbenden.
  • Implementatie van een geïntegreerde aanpak voor servicemanagement met ITIL 4.
  • Verschillende ITIL 4-practices en hun toepassing om organisatieprestaties te verbeteren.
  • Ondersteuning van digitale transformatie en continue verbetering met ITIL 4.

Praktische voorbeelden en casestudy’s worden tijdens de training gebruikt om de concepten en best practices van ITIL 4 toe te passen in diverse organisatorische scenario’s. Na de training ben je in staat om ITIL 4 effectief te implementeren om de dienstverlening van een organisatie te verbeteren en waarde toe te voegen aan klanten en partners.

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Bij FastTracks bieden we verschillende lesvormen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Voor open inschrijvingen verzorgen we fysieke lessen in groepsverband op onze locatie in Geleen. Daarnaast blijf je als deelnemer verbonden via Teams voor nazorg en ondersteuning. Voor bedrijven en organisaties bieden we maatwerkoplossingen, waarbij we de lesvormen aanpassen aan hun specifieke wensen. Dit kan variëren van trainingen op locatie bij de opdrachtgever tot hybride of volledig digitale sessies, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is om een flexibele en persoonlijke leerervaring te bieden, zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven.

Een FastTrack duurt doorgaans tussen de 1 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke type FastTrack dat je kiest.

Voor een FastTrack gelden in principe geen specifieke toelatingseisen; iedereen kan deelnemen. Het vereiste voorkennisniveau kan echter variëren per FastTrack. In de beschrijvingen van onze FastTracks kun je het instapniveau voor elke training vinden.

Een FastTrack is bedoeld voor ICT-personeel en voor mensen die in de toekomst in de ICT willen gaan werken.

Het volgen van een FastTrack kan je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Het behalen van een certificaat fungeert als een officiële erkenning van je prestaties en bekwaamheid na het succesvol afronden van de training. Hiermee kun je jouw verworven kennis en vaardigheden ook aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers aantonen. Het certificeringstraject is optioneel, maar kan dienen als een kers op de taart voor jouw FastTrack-ervaring.

Direct aanmelden voor deze FastTrack