Fasttrack

Agile Scrum Master

De stuwende kracht achter succesvolle projecten: Agile Scrum Master, de meester van wendbaarheid.

Agile Scrum Master

De Agile Scrum Master FastTrack biedt een grondige ontwikkeling van essentiële vaardigheden en kennis om een succesvolle Scrum Master te worden. Deze training verkent diepgaand Agile-principes en het Scrum-framework, en leert hoe multidisciplinaire teams kunnen worden begeleid, projecten effectief kunnen worden beheerd en samenwerking kan worden gestimuleerd.

Voorkennis

Hoewel geen specifieke voorkennis vereist is voor deze training, is enige basiskennis van Agile-principes en/of ervaring in projectmanagement of softwareontwikkeling een waardevolle aanvulling.

De training biedt essentiële kennis en vaardigheden voor Scrum Master en de effectieve toepassing van Agile/Scrum en is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals.

Startdata

Investering

Informatie

(*) Prijzen incl. catering, lesmateriaal en excl. B.T.W.

Als de genoemde startdata niet werken, laat het ons weten. We regelen het. Incompany-opties zijn ook mogelijk.

Dit ga je leren.

De Agile Scrum Master FastTrack bevestigt de vaardigheden en kennis van het Agile framework en de Scrum-methode. Het belang van samenwerking voor het behalen van doelen wordt benadrukt. Scrum omvat het werken in multidisciplinaire, zelfsturende teams die werkende producten opleveren na elke iteratie of ‘Sprint’. Deze training richt zich op de praktische toepassing van Agile/Scrum en de effectieve vervulling van de rol van Scrum Master.

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Bij FastTracks bieden we verschillende lesvormen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Voor open inschrijvingen verzorgen we fysieke lessen in groepsverband op onze locatie in Geleen. Daarnaast blijf je als deelnemer verbonden via Teams voor nazorg en ondersteuning. Voor bedrijven en organisaties bieden we maatwerkoplossingen, waarbij we de lesvormen aanpassen aan hun specifieke wensen. Dit kan variëren van trainingen op locatie bij de opdrachtgever tot hybride of volledig digitale sessies, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is om een flexibele en persoonlijke leerervaring te bieden, zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven.

Een FastTrack duurt doorgaans tussen de 1 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke type FastTrack dat je kiest.

Voor een FastTrack gelden in principe geen specifieke toelatingseisen; iedereen kan deelnemen. Het vereiste voorkennisniveau kan echter variëren per FastTrack. In de beschrijvingen van onze FastTracks kun je het instapniveau voor elke training vinden.

Een FastTrack is bedoeld voor ICT-personeel en voor mensen die in de toekomst in de ICT willen gaan werken.

Het volgen van een FastTrack kan je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Het behalen van een certificaat fungeert als een officiële erkenning van je prestaties en bekwaamheid na het succesvol afronden van de training. Hiermee kun je jouw verworven kennis en vaardigheden ook aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers aantonen. Het certificeringstraject is optioneel, maar kan dienen als een kers op de taart voor jouw FastTrack-ervaring.

Direct aanmelden voor deze FastTrack