FastTrack

Agile Scrum Foundation

Ontdek de kracht van wendbaarheid: Agile Scrum Foundation, de essentiële basis voor effectief teamwork.

Agile Scrum Foundation

De Agile Scrum Foundation FastTrack biedt deelnemers een grondige kennismaking met het Agile framework en de Scrum-methodologie. Deze training richt zich op multidisciplinaire en zelfsturende teams die werkende software opleveren. Deelnemers leren over effectieve samenwerking, iteratief werken en het behalen van concrete resultaten. De focus ligt op het begrijpen van de essentiële Agile-principes en het optimaliseren van Scrum-teams.

Voorkennis

Voor de Agile Scrum Foundation FastTrack is geen specifieke voorkennis vereist. Deze training is ideaal voor professionals die hun kennis willen bijhouden in de snel evoluerende ICT- en projectmanagementwereld. Het is met name geschikt voor professionals in projectmanagement, softwareontwikkeling, ICT-servicemanagement en bedrijfsmanagement. Deze certificering wordt sterk aanbevolen voor iedereen die een Scrum-project wil starten.

Startdata

Investering

Informatie

(*) Prijzen incl. catering, lesmateriaal en excl. B.T.W.

Als de genoemde startdata niet werken, laat het ons weten. We regelen het. Incompany-opties zijn ook mogelijk.

Dit ga je leren.

De FastTrack omvat belangrijke onderwerpen, waaronder de Agile-denkwijze, Scrum-werkwijzen, planning en schatting, projectmonitoring en complexe Scrum-concepten. Deelnemers leren Scrum effectief toe te passen, zowel in softwareontwikkeling als andere domeinen.

Naast het behandelen van de theoretische aspecten voor certificering, besteden we veel aandacht aan de praktische toepassing van Agile/Scrum. We bespreken de filosofie achter Agile en laten zien hoe deze benadering vertaald kan worden naar optimale oplossingen in diverse situaties.

Na een succesvolle afronding van de training hebben deelnemers een goed inzicht in Agile-methoden en zijn ze in staat om de rol van Scrum Master te vervullen of effectief deel te nemen aan Scrum-projecten.

FAQ

Nog vragen? Stel ze gerust.

Voor meer informatie of een kennismaking, bel of mail ons. We helpen graag.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Bij FastTracks bieden we verschillende lesvormen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Voor open inschrijvingen verzorgen we fysieke lessen in groepsverband op onze locatie in Geleen. Daarnaast blijf je als deelnemer verbonden via Teams voor nazorg en ondersteuning. Voor bedrijven en organisaties bieden we maatwerkoplossingen, waarbij we de lesvormen aanpassen aan hun specifieke wensen. Dit kan variëren van trainingen op locatie bij de opdrachtgever tot hybride of volledig digitale sessies, afhankelijk van de voorkeuren en mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is om een flexibele en persoonlijke leerervaring te bieden, zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven.

Een FastTrack duurt doorgaans tussen de 1 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke type FastTrack dat je kiest.

Voor een FastTrack gelden in principe geen specifieke toelatingseisen; iedereen kan deelnemen. Het vereiste voorkennisniveau kan echter variëren per FastTrack. In de beschrijvingen van onze FastTracks kun je het instapniveau voor elke training vinden.

Een FastTrack is bedoeld voor ICT-personeel en voor mensen die in de toekomst in de ICT willen gaan werken.

Het volgen van een FastTrack kan je helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Het behalen van een certificaat fungeert als een officiële erkenning van je prestaties en bekwaamheid na het succesvol afronden van de training. Hiermee kun je jouw verworven kennis en vaardigheden ook aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers aantonen. Het certificeringstraject is optioneel, maar kan dienen als een kers op de taart voor jouw FastTrack-ervaring.

Direct aanmelden voor deze FastTrack