Bootcamp.
Korte gedegen opleidingen.

Wil jij je verder verdiepen in een specifieke ICT-functie en tegelijkertijd werken aan je communicatie-, netwerk- en adviesvaardigheden? Met GradeMatch Bootcamps voor ICT verbreed je je kennis en versterk je je vaardigheden. Na deze Bootcamp bezit jij een internationale certificering en ben je volledig loopbaanbestendig. Kortom, de inhoud die jij leert, sluit naadloos aan op de praktijk. Welke werkgever zoekt dat nou niet?

</Bootcamps>

Business Intelligence

Kraakhelder inzicht, datamagiër met een visie: Business Intelligence onthult de toekomst van succes.

Cloud Engineering

Innovatie hoog in de lucht: Cloud engineering verandert de horizon van mogelijkheden.

ICT Servicedesk Medewerker

Digitale held achter de schermen: jouw probleemoplosser op afroep.

Security monitoring

Waakzaamheid verpakt in bytes: Security monitoring beschermt jouw digitale schatkist.

Webdeveloper

Code-kunstenaar die digitale dromen tot leven brengt.

Waarom een Bootcamp bij GradeMatch?

Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van een Bootcamp bij GradeMatch!

 • 8 weken studeren
 • 4 maanden relevante praktijkervaring
 • Streven naar groei terwijl je blijft werken
 • Focus op specifieke ICT-functies
 • NOVI-functiecertificaat
 • Internationale certificeringen
 • Eigen talent- en jobcoach
 • Ervaring in kansrijke ICT-vakgebieden
 • Loopbaanbestendig binnen 6 maanden
Waarom een Bootcamp bij GradeMatch?

Voor wie is een Bootcamp geschikt?

Bijscholers

Al enkele jaren actief in de ICT en je hebt het gevoel een opfriscursus te kunnen gebruiken? GradeMatch Bootcamp biedt de uitkomst.

Door onze jarenlange ervaring in de ICT-sector zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het ICT-landschap. Om deze reden zijn onze bootcamps altijd up-to-date met de meeste relevante cursussen en trainingen, zodat jij er met een gerust hart van uit mag gaan dat je op alle relevante vragen vanuit het werkveld kan inspelen.

Onze Bootcamp voor werkenden biedt jou de mogelijkheid om binnen 6 maanden een stap vooruit te zetten. Profiteer van deze kans om jezelf te versterken en je te onderscheiden in jouw vakgebied, zonder concessies te doen aan je huidige baan. Klaar om jouw carrièrepad te transformeren? Meld je nu aan en maak de sprong naar een veelbelovende toekomst!

Geïnteresseerd in ons aanbod? Mail dan nu naar info@gradematch.nl

Carrièreswitchers

Was jij altijd al geïnteresseerd in een functie in de ICT? Maar kwam dit er nooit van? Dan is een GradeMatch Bootcamp de beste keuze voor jou!

Door de kortstondige tijdsduur van de Bootcamp ben jij binnen no-time loopbaanbestendig voor de ICT-functie van jouw keuze. Binnen 8 weken bouw je al een gedegen theoretische kennis op die je direct in het werkveld mag gaan toepassen. Hierbij wordt tijdens de samenstelling van de Bootcamp rekening gehouden met jouw arbeidsverleden, bestaande skills en vaardigheden zodat jij direct kan excelleren binnen deze bootcamp met jouw unieke vaardigheden.

Na dit leertraject ga je vier maanden werkervaring opdoen bij een potentiële nieuwe werkgever. Dit geeft je voldoende tijd om jouw te profileren en direct door te stromen naar de arbeidsmarkt. Een carrière-switch maken was nog nooit zo makkelijk! Meld je nu aan via info@gradematch.nl

Starters

Net klaar met de middelbare school en geen zin om direct weer enkele jaren de schoolbanken in te duiken? Dan zijn de GradeMatch bootcamps echt iets voor jou!

Als GradeMatch merken wij dat veel bedrijven op zoek zijn naar jong, ambitieus personeel die direct van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie. Hierbij bieden de Bootcamps je de uitgelezen mogelijkheid om direct aan deze vraag vanuit het werkveld te voldoen. Met een gedegen theoretische kennis op zak kun jij direct ervaring opdoen in het werkveld en jouw vaardigheden ontwikkelen via een “Best Practice”. Hiermee ben je binnen zes maanden loopbaanbestendig en kun je vol vertrouwen de arbeidsmarkt betreden.

Ben jij deze “hands-on” starter met een affiniteit voor ICT? Meld je dan nu aan via info@gradematch.nl

Werkzoekenden

Zit jij tijdelijk even tussen twee banen in? Of sta jij te popelen om weer aan de slag te gaan na een korte sabbatical? Dan oriënteer je nu via GradeMatch Bootcamps over de meest gevraagde en kansrijke functies binnen de ICT-sector!

De ICT-sector is sinds enkele jaren een van de sterkst groeiende arbeidssectoren in Nederland en wij zijn op zoek naar mensen zoals jou! Op basis van de jarenlange ervaring van onze GradeMatchers hebben wij een aantal Bootcamps samengesteld die de meest urgente vraag in de arbeidsmarkt binnen de ICT-sector beantwoordt.

Hiermee wordt jouw kans op een baan binnen de ICT-sector gemaximaliseerd met relevante theoretische kennis die je meteen mag gaan toepassen bij een van onze leerwerkplekken. Hierbij wordt je ook bijgestaan door een talent – en werkcoach. Klinkt dit interessant? Meld je dan nu aan via info@gradematch.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn voor jou!

FastTrack vs Bootcamp vs Study

FastTrack

 • Verdiepende trainingen met praktijkcases
 • Door professionals voor professionals
 • Maximaal 5 lesdagen
 • Verhoogt kennis en verbetert vaardigheden
 • Inspireert en motiveert
 • Certificering mogelijk
 • Evaluaties voor extra ondersteuning
 • Via open inschrijving of Incompany training

Bootcamp

 • Focus op specifieke ICT-functies
 • 8 weken studeren
 • 4 maanden relevante praktijkervaring
 • NOVI-functiecertificaat
 • Internationale certificeringen
 • Eigen talent- en jobcoach
 • Ervaring in kansrijke ICT-vakgebieden
 • Loopbaanbestendig binnen 6 maanden

Study

 • Hbo-opleiding binnen 3 jaar
 • Werken en studeren tegelijkertijd
 • Hbo-getuigschrift (Bachelor)
 • Internationale certificeringen
 • Eigen talent- en jobcoach
 • Sluit direct aan op de praktijk
 • Baangarantie
 • 3 jaar werkervaring
 • 3 jaar werkinkomsten
 • Geen studieschuld

</FAQ>
Heb je nog vragen?
Wij beantwoorden ze graag.


Meer informatie of kennis maken kan uiteraard ook.
Bel of mail ons, en we staan je graag te woord.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Welke lesvormen worden gehanteerd ?
Tijdens de Bootcamp werk je in leer- en projectteams samen met medestudenten aan projecten. De opleiding gaat uit van fysiek onderwijs èn online onderwijs. We zijn in staat hiertussen flexibel te schakelen tot zelfs volledig online onderwijs. Zowel leren, projectwerk als toetsing zijn volledig onderbouwd en online uitvoerbaar.     Je werkt in een inspirerende leeromgeving aan echte projecten en doet dit in samenwerking met bedrijven. Zo krijg je instructies, neem je deel aan workshops en bouw je de kennis op die je nodig hebt. Er is in de opleiding veel aandacht voor je ontwikkeling onder begeleiding van een studiecoach.
Hoe lang duurt een Bootcamp ?
Voor mensen die geen baan hebben geldt, dat de Bootcamp een doorlooptijd heeft van 6 maanden. De eerste twee maanden van de Bootcamp ga je fulltime studeren en zit je dus 5 dagen per week in de collegebanken. In maand drie van de Bootcamp ga je 3 dagen per week werken op een leerplek en 2 dagen per week terug in de collegebanken. In maand vier van de Bootcamp is dat 4 dagen per week werken en 1 dag per week in de schoolbanken. In de maanden 5 en 6 van de Bootcamp is er per maand 1 terugkomdag en alle overige werkdagen ben je actief op de leerplek. Zo ben je na 6 maanden bootcampen, loopbaanbestendig. Onze Bootcamp voor werkenden biedt jou de mogelijkheid om binnen 6 maanden een stap vooruit te zetten. Profiteer van deze kans om jezelf te versterken en je te onderscheiden in jouw vakgebied, zonder concessies te doen aan je huidige baan. Hierbij is de sleutel dat jouw huidige werkplek fungeert als een waardevolle leeromgeving. De doorlooptijd is zorgvuldig gepland om naadloos aan te sluiten op jouw drukke schema.
Ontvang ik ook een certificaat van de Bootcamp ?
Deelnemen aan onze Bootcamps zorgt ervoor dat je, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, voor een aantal vakken examens hebt afgelegd. Vaak zijn dit examens die recht geven op een internationale certificering zodra het examen met succes wordt afgelegd. Afhankelijk van het niveau van de Bootcamp ontvang je ook, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, een functiecertificaat dat jou recht geeft op vrijstelling van bepaalde vakken zodra je gaat studeren aan een mbo- en/of hbo-opleiding.
Kan ik voordelig studeren met het STAP-budget ?
Wil je graag een opleiding of training volgen? Omdat je beter wilt worden in wat je nu doet of omdat je wilt doorgroeien naar een hogere functie? Of misschien wil je je wel laten omscholen? Met het STAP-budget kun je elk jaar tot € 1.000,- aan subsidie ontvangen. Bij een succesvolle afronding van je opleiding of training hoef je het budget niet terug te betalen. Zo wordt een opleiding of training volgen voor jou een stuk voordeliger en is de mogelijkheid om je (om) te scholen een stuk dichterbij.
Welke toelatingseisen gelden voor een Bootcamp ?
In principe kan iedereen deelnemen aan een Bootcamp. Of het nu gaat om het bij- of omscholen van iemand. Dat maakt niet uit. Echter, het instapniveau kan wel per Bootcamp verschillen. In de beschrijving van onze Bootcamps kun je het instapniveau per Bootcamp terugvinden. Mocht je twijfelen omtrent je geschiktheid van deelname aan een Bootcamp, neem dan gerust contact met ons op.

Onze click met GradeMatch!