GradeMatch beeldmerk

Bootcamp

Korte gedegen opleidingen.

Wil jij je verder verdiepen in een specifieke ICT-functie en tegelijkertijd werken aan je communicatie-, netwerk- en adviesvaardigheden? Met GradeMatch Bootcamps voor ICT verbreed je je kennis en versterk je je vaardigheden. Na deze Bootcamp bezit jij een internationale certificering en ben je volledig loopbaanbestendig. Kortom, de inhoud die jij leert, sluit naadloos aan op de praktijk. Welke werkgever zoekt dat nou niet?

Business Intelligence

Kraakhelder inzicht, datamagiër met een visie: Business Intelligence onthult de toekomst van succes.

Cloud
Engineering

Innovatie hoog in de lucht: Cloud engineering verandert de horizon van mogelijkheden.

ICT Servicedesk Medewerker

Digitale held achter de schermen: jouw probleemoplosser op afroep.

Security monitoring

Waakzaamheid verpakt in bytes: Security monitoring beschermt jouw digitale schatkist.

Webdeveloper

Code-kunstenaar die digitale dromen tot leven brengt.

Waarom een Bootcamp bij GradeMatch?

  • 8 weken studeren
  • 4 maanden relevante praktijkervaring
  • Streven naar groei terwijl je blijft werken
  • Focus op specifieke ICT-functies
  • NOVI-functiecertificaat
  • Internationale certificeringen
  • Eigen talent- en jobcoach
  • Ervaring in kansrijke ICT-vakgebieden
  • Loopbaanbestendig binnen 6 maanden

Voor wie is een Bootcamp geschikt?

Onze talenten aan het woord

FAQ

U heeft nog vragen?
Wij beantwoorden ze graag.

Meer informatie of kennis maken kan uiteraard ook.
Bel of mail ons, en we staan je graag te woord.

+31 (0)45 205 33 33
info@gradematch.nl

Tijdens de Bootcamp werk je in leer- en projectteams samen met medestudenten aan projecten. De opleiding gaat uit van fysiek onderwijs èn online onderwijs. We zijn in staat hiertussen flexibel te schakelen tot zelfs volledig online onderwijs. Zowel leren, projectwerk als toetsing zijn volledig onderbouwd en online uitvoerbaar.     Je werkt in een inspirerende leeromgeving aan echte projecten en doet dit in samenwerking met bedrijven. Zo krijg je instructies, neem je deel aan workshops en bouw je de kennis op die je nodig hebt. Er is in de opleiding veel aandacht voor je ontwikkeling onder begeleiding van een studiecoach.

Voor mensen die geen baan hebben geldt, dat de Bootcamp een doorlooptijd heeft van 6 maanden. De eerste twee maanden van de Bootcamp ga je fulltime studeren en zit je dus 5 dagen per week in de collegebanken. In maand drie van de Bootcamp ga je 3 dagen per week werken op een leerplek en 2 dagen per week terug in de collegebanken. In maand vier van de Bootcamp is dat 4 dagen per week werken en 1 dag per week in de schoolbanken. In de maanden 5 en 6 van de Bootcamp is er per maand 1 terugkomdag en alle overige werkdagen ben je actief op de leerplek. Zo ben je na 6 maanden bootcampen, loopbaanbestendig. Onze Bootcamp voor werkenden biedt jou de mogelijkheid om binnen 6 maanden een stap vooruit te zetten. Profiteer van deze kans om jezelf te versterken en je te onderscheiden in jouw vakgebied, zonder concessies te doen aan je huidige baan. Hierbij is de sleutel dat jouw huidige werkplek fungeert als een waardevolle leeromgeving. De doorlooptijd is zorgvuldig gepland om naadloos aan te sluiten op jouw drukke schema.

Deelnemen aan onze Bootcamps zorgt ervoor dat je, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, voor een aantal vakken examens hebt afgelegd. Vaak zijn dit examens die recht geven op een internationale certificering zodra het examen met succes wordt afgelegd. Afhankelijk van het niveau van de Bootcamp ontvang je ook, na een Bootcamp succesvol te hebben afgerond, een functiecertificaat dat jou recht geeft op vrijstelling van bepaalde vakken zodra je gaat studeren aan een mbo- en/of hbo-opleiding.

Wil je graag een opleiding of training volgen? Omdat je beter wilt worden in wat je nu doet of omdat je wilt doorgroeien naar een hogere functie? Of misschien wil je je wel laten omscholen? Met het STAP-budget kun je elk jaar tot € 1.000,- aan subsidie ontvangen. Bij een succesvolle afronding van je opleiding of training hoef je het budget niet terug te betalen. Zo wordt een opleiding of training volgen voor jou een stuk voordeliger en is de mogelijkheid om je (om) te scholen een stuk dichterbij.

In principe kan iedereen deelnemen aan een Bootcamp. Of het nu gaat om het bij- of omscholen van iemand. Dat maakt niet uit. Echter, het instapniveau kan wel per Bootcamp verschillen. In de beschrijving van onze Bootcamps kun je het instapniveau per Bootcamp terugvinden. Mocht je twijfelen omtrent je geschiktheid van deelname aan een Bootcamp, neem dan gerust contact met ons op.